Çukurova da Yağlı Boya Videolarının Yapım Merkezi

Thumbnail image

Anadolu Genel Bütün Kurslar Hakkında Kısa Bilgi Veriyor

Çizimlerinizde mekânla birlikte baş, gövde, kol ve bacakların birbirleriyle oranlarını ve modelin hareketine göre oluşan boşlukların biçimlerini doğru kurgulamaya çalışınız. Kompozisyonda perspektife, dengeye ve ışığın yönüne dikkat edip açık, orta, koyu çizgi ve leke değerlerini kullanınız. Çalışmalarınızda akıcı ve dinamik çizgiler kullanarak ve kompozisyonlarda figür-nesne-mekân ilişkisini kurmaya çalışarak birlik ve bütünlüğü oluşturunuz.

 

HOBİ YAĞLI BOYA KURSLARI HAKKINDA EN ÇOK SORULAN SORULAR

SORU 1 – Hobi yağlı boya kursu almak istiyorum. Belli bir kayıt tarihiniz var mı?

CEVAP 1- Hobi yağlı boya resim kurslarımıza yılın 12 ayı boyunca kayıt yaptırabilirsiniz. En az 1 aylık kayıt yaptırıp, dilediğiniz kadar devam edebilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.

SORU 2- Hobi yağlı boya kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır çizim seviyesi ile de başlayabilir miyim?

CEVAP 2 – Hobi yağlı boya kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapınız olması gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.

SORU 3 – Hobi yağlı boya resim kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğimin olup olmadığını bilmiyorum. Yine de hobi yağlıboya kurslarında başarı gösterebilir miyim?

CEVAP 3 – Hobi yağlı boya kursları, heykel, ebru, fotoğraf kursları, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrardır. Gerisini bize bırakın. Sloganımız şu cümledir; “Sıfır Çizimle Gel, Süper Çizimle Git”

SORU 4 – Hobi yağlı boya resim kursları ne kadar sürüyor?

CEVAP 4 – Hobi yağlı boya resim kurslarında, kursiyerler istediği kadar derslere devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Dileyen arkadaşlarımız 12-13 yıl devam ederler. Hobi yağlıboya resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.

SORU 5 – Hobi yağlı boya derslerinin gün ve saatleri ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

CEVAP 5 – Hobi yağlı boya resim kurslarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

1.      Grup – Cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,
2.
      Grup – Salı günleri 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi yağlı boya grubumuzda 8-10 kişiliktir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Hafta sonu grubumuz 12 ay boyunca faal bir gruptur. Salı grubumuz ise 01 Eylül – 30 Mayıs tarihleri arasında faaliyet gösterir.


SORU 6 – Hobi yağlı boya resim kurslarında ilk ders neler yapılır?

CEVAP 6 – Hobi yağlıboya resim kurslarında ilk dersimiz için, resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerimizle birlikte 5-10 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya karar verilir. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene göstererek fikrini alabilir. Kursiyer, malzemelerini ve resmin çıktısını alarak takip eden ilk ders gününde öğretmeni ile birlikte çalışmasına başlar. Kursiyerlerin hiçbir çizim altyapısı olmasa da derslere katılabilirler.

SORU 7 – Cumartesi ve Salı günleri dışında da hobi yağlı boya kursları olabilir mi?

CEVAP 7 – Hafta içi hobi gruplarımız taleple birlikte şekillenir. 5-6 Kişi olunca hafta içi farklı gün ve saatlerde yeni gruplarda açılabilir. Gün ve saat taleplerle birlikte şekillenir.

SORU 8 Hobi yağlı boya kursları özel ders şeklinde de alınabilir mi?

CEVAP 8 – Hobi yağlı boya kursları isteğe bağlı olarak özel ders şeklinde de alınabilir. Gün ve saat öğretmene, kursiyere ve kursun ders düzenine göre ayarlanabilir.

SORU 9 – Hobi yağlı boya kurslarında yaptığımız resimleri sergileme olanağımız olacak mı? Bu sergilerde, yaptığımız çalışmalarımızın satışını yapabilir miyiz?

CEVAP 9 – Her yıl mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında çeşitli sanat galerilerinde resim sergilerimizi yaparız. Her bir kursiyer arkadaşımızın çalışmalarından uygun sayıda resim seçilip sergilenir. Dileyenler bu sergilerimizde tablolarının satışını yapabilirler.

SORU 10– Hobi yağlı boya derslerinde hangi malzemeler kullanacağız?

CEVAP10 – Yağlı boya resim dersleri için gerekli olan malzeme listesi

1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük ıspatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem – silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

 

RisusArt Market Açıldı İnceleyiniz
Gurur Tablomuzu İnceleyiniz
Hangi Kursa Gelebiliriz İnceleyiniz
Sanat Sergilerimiz İnceleyiniz
Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız
Eğlence ve Etkinlikler İçin Tıklayınız
Anadolu Sanat Market Açıldı Görmek İçin

VideoDerslerVideo Dersi İzle

KarakalemBoyamaKarakalemKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyaYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone    :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 431 11 54

  • Üniversiteye Hazırlık Çizim Kursları

    Üniversiteye Hazırlık Çizim Kursları

    Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımızla 1989 da Beri Sizlerleyiz

    Devamı İçin..

  • Hobi Sanat Kişisel Gelişim Kurslarımız!

    Hobi Sanat Kişisel Gelişim Kurslarımız!

    Kendinize Lütfen Zamana Ayırın Hayat Biraz Güzelleşsin

    Devamı İçin..

  • Çocuk Sanat Kursları

    Çocuk Sanat Kursları

    Çocuklarla Herşey Eğlenceli

    Devamı İçin..

  • Ebru Sanat Yapım Kursları

    Ebru Sanat Yapım Kursları

    Atalarımızın Sanatını Sen Hala Kayıtsızmı Kaldın

    Devamı İçin..

  • Fotoğrafçılık Kursları

    Fotoğrafçılık Kursları

    Fotoğraf çekmek pek çok insanın sevdiği bir şey olmasına karşın ama pratikte zaman ayrılmayan bir şey.

    Devamı İçin..


Hobi Kursları
Yetişkinler İçin

Yetişkinler İçin

13 ve üzeri her yaş grubu bireylere hitap eden hobi yağlıboya kurslarımız devam etmektedir. Hobi resim kurslarımıza 12 ay boyunca, istenilen tarihte başlanabilmektedir.  Yağlıboya kurslarına sıfır çizimle başlanabilir. İstek ve istikrarla çok güzel yağlıboya tablolar yapılabilmektedir.

Devamı İçin..

Çocuklara Yönelik Kurslar
Çocuklar İçin

Çocuklar İçin

Çocuklara Yönelik Yağlı Boya Kurslarımız Devam Etmektedir. Yaz Uygulaması Ve Kış Uygulamaları Şeklindedir.  Kış Ayında Eylülde Başlayıp Mayısta Biten ve Haziranda Başlayıp Eylül de Biten Farlı İki Grubumuz Vardır

Devamı İçin..

Güzel Sanatlara Hazırlık Kurslarımız
Liseliler İçin

Liseliler İçin

Güzel Sanatlar Fakültesine Hazırlanan Öğrencilerimizde Öğrenmek istediği Taktirde Yağlı Boya Atölyelerinde Yağlı Boya Tekniğini Öğrenebilmektedir. Öğrencilerimiz Kendi Grubunu İhmal Etmeyecek Şekilde Öğrenmektedirler

Devamı İçin..

Üniversitelerde Okuyanlar İçin
Fakültelerinde Okuyan İçin

Fakültelerinde Okuyan İçin

Güzel Sanatlar Fakültelerinde Okuyan Öğrenciler İçin Takviye Kursları Vermekteyiz. İsteyenler Okul Bittikten Sonra Yaz Dönemleri de Yada Kış Döneminde Derslerimize Katılabilmektedir

Devamı İçin..

 

Etiketler:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geri Bildirim gönder...

Yorum Yaz